Logo

Maatwerk WordPress webshop

Steeds meer mensen gaan niet meer naar de winkelcentra om een product te kopen, maar kiezen voor het kopen via het internet. Wilt u uw omzet verhogen? Denk dan eens na over het exploiteren van een lokale webshop met afhaal mogelijkheid in uw fysieke winkel.

De maatwerk WordPress webshop maken wij met de volgende door u verstrekte gegevens.

 1. Wij gebruiken de lettertypes die u kunt kiezen op https://fonts.google.com/. Ons advies is om maximaal 2 lettertypes te kiezen om de webshop netjes en overzichtelijk te houden. Wij kunnen de lettertypes ook voor u kiezen.
 2. De door u gewenste kleuren. Ons advies is om 1, maar maximaal 2 kleuren te kiezen. Kleur van de tekst, koppelingen en andere accenten bepalen wij dan voor u aan de hand van uw gekozen kleuren. Lees hier meer over kleurgebruik. Wij kunnen de kleuren ook voor u kiezen als u dat wil.
 3. Een header met uw logo of een tekst logo, het hoofdmenu en een zoekoptie als u dat wil. Hebt u geen logo? Kijk dan eens op de website van LogoMaker voor ideeen.
 4. Footer met koppelingen naar alle belangrijke pagina’s , openingstijden, bedrijfsgegevens en copyright tekst.

Inhoud pagina’s

De maatwerk WordPress Webshop wordt geleverd met de volgende inhoud pagina’s:

 1. Startpagina
 2. Over ons
 3. Diensten
 4. Producten
 5. Contact
 6. Algemene voorwaarden
 7. Privacy verklaring
 8. Cookie verklaring

Stuur ons de tekst en maximaal 2 afbeeldingen voor elk pagina. Wij plaatsen de inhoud in de pagina’s en zorgen er voor dat de pagina’s er netjes uit zien en werken op alle soorten beeldschermen. Afbeeldingen zijn niet noodzakelijk, maar kunnen wel belangrijk zijn voor de zoekmachines.

Webshop pagina’s

Wij maken de webshop met de meeste gebruikte webshop WooCommerce en leveren de webshop compleet met alle benodigde webshop pagina’s.

 1. Mijn account pagina (met registratie en login formulieren)
 2. Winkel pagina (met overzicht van alle producten en filters)
 3. Product pagina
 4. Winkelmand
 5. Afrekenen
 6. Bestelling volgen

De webshop kan uiteraard online betalingen en u hebt de keuze om de betalingen via  Mollie, Stripe of Paypal te ontvangen.

Klik hier voor onze gratis WordPress Webshop

Klik hier voor onze gratis WordPress Website

Klik hier voor onze maatwerk WordPress Website

Maatwerk WordPress Webshop

Vraag vrijblijvend meer informatie.

Wij nemen binnen één werkdag contact met u om uw vragen te beantwoorden.